Δημοσίος Λόγος και Παρουσιάσεις

Παραδίδω προσωπικά και ομαδικά μαθήματα “Δημοσίου Λόγου και Παρουσιάσεων”, στον χώρο σας (σπίτι, σχολή, πανεπιστήμιο, γραφείο, χώρος εκδηλώσεων).

Αφορούν όλους τους ανθρώπους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, που επιθυμούν μια καλύτερη διαδικασία και μορφή επικοινωνίας.

Χρησιμοποιώντας τεχνικές από τέχνες όπως το θέατρο, ο χορός και η ποίηση, το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στο να σας δώσει τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται για την πειστική και αποτελεσματική παρουσία κι εκφορά δημοσίου λόγου σε κάθε περίσταση.

Η τεχνική αυτή σας διδάσκει:

– Πώς να δομείτε ενδιαφέρουσες και αποτελεσματικές παρουσιάσεις.
– Πώς να ελέγχετε με ακρίβεια το αναπνευστικό σας σύστημα και τα εργαλεία της πετυχημένης φώνησης.
– Πώς να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα του σώματός σας, ώστε να μεταδίδετε το μήνυμά σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.
– Πώς να προσαρμόζετε τη φωνή σας, τη χροιά της και το περιεχόμενο του λόγου και των παρουσιάσεών σας, ώστε να απευθύνεστε σε διαφορετικά ακροατήρι
α.

Υπάρχει και η δυνατότητα “Σκηνοθεσίας Παρουσίασης”, για τους ενδιαφερόμενους που έχουν να πραγματοποιήσουν παρουσίαση άμεσα και ο χρόνος της παραπάνω εκπαίδευσης τους είναι σύντομος.

Εκεί θα μάθουμε εύκολα και γρήγορα πώς μπορούμε να αντιληφθούμε τις παραμέτρους που γρήγορα θα τους ανοίξουν την πόρτα σε μία επικοινωνία άμεση, ευθεία και αποτελεσματική με το εκάστοτε κοινό.

Ποιός είναι ο εκπαιδευτής σας: LinkedIn

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου Εδώ.